Корзина
Нет отзывов, добавить
TonuSDent SRL
+373
795
7-34-23
+373
22
92-27-89

Protezare pe implanti.

  • Услуга

Цену уточняйте

+3737957-34-23
  • +3732292-27-89
Protezare pe implanti.
Protezare pe implanti.Услуга
Цену уточняйте
+3737957-34-23
  • +3732292-27-89

Описание

Protezare pe implanti.Un IMPLANT DENTAR este o radacina dentara artificiala.
Asemenea unei radacini dentare implantul dentar devine viitorul suport pentru o lucrare protetica – coroana dentara, punte, proteza. Implantele dentare sunt realizate din titan pentru o igiena si osteointegrare perfecta. Titanul este 100% biocompatibil cu osul uman. Un implant dentar este pozitionat prin tehnici speciale la nivelul osului mandibular sau maxilar. Implanturile dentare au forme diferite, lungimi si grosimi variate pentru a acoperi o gama cat mai mare de cazuri. Din pacate sunt si cazuri in care dimensiunile osului nu permit implantele dentare. In aceste cazuri se poate recurge la diverse interventii chirurgicale ajutatoare – sinus lifting, bone-split, aditie osoasa.
Posibilitati de tratament – implante dentare
Implantele ofera variate posibilitati de tratament ca:
implant dentar pentru un singur dinte lipsa
implante dentare pentru inlocuirea mai multor dinti lipsa
implante dentare ( minim 2 implante dentare) pentru fixarea prin sisteme speciale a unei proteze cand pacientul nu mai are nici un dinte pe arcada sau nu isi permite protezarea intregii arcade cu implante dentare.
Se pot implanta pe o arcada pana la 12 implante dentare ( cand osul permite)
* — pentru o mai buna distributie a fortelor masticatorii, * — pentu o igiena cat mai facila si mai buna pentru pacient, Puntile dentare pe implante sunt ideale (depinde de caz si de posibilitatile materiale).
Protetica pe implante dentare
Protetica pe implante dentare reprezinta partea coronara a dintelui.
Are doua componente: Bontul protetic si Coroana dentara
Bontul protetic este cel care face legatura dintre implantul dentar si coroana dentara fizionomica (). El este fixat in implant cu ajutorul unui surub din titan si devine suportul viitorului dinte artificial.
Coroana dentara pe implante poate fi fixata prin ajutorului unui bont protetic in doua moduri:
Prin cimentarea coroanei dentare;
Prin prinderea cu ajutorul unui surub ( din titan) a coroanei dentare de bontul protetic.
O coroana dentara poate fi realizata din ceramica – in mod uzual (cost mai scazut) sau din zirconiu.
Igiena orala reprezinta ca si in cazul dintilor naturali principalul factor ce influenteaza durata de viata a unui implant dentar, ca de altfel si rata de succes a unui implant dentar.
Avantajele protezarii pe implante dentare sunt: In cazul unor edentatii ( dinti lipsa) este singura solutie de protezare a suprafetei edentate fara sa slefuim dinti sanatosi in vederea restaurarii printr-o punte (lucrare) dentara.
In cazul unor edentatii extinse, nu se va apela la o proteza mobila sau mobilizabila. Inserarea unui implant este o operatiune chirurgicala simpla si bine tolerata de pacienti.

Информация для заказа

  • Цена: Цену уточняйте