Корзина
Нет отзывов, добавить
TonuSDent SRL
+373
795
7-34-23
+373
22
92-27-89

Coroana dentara pe suport de zirconiu.

  • Услуга

Цену уточняйте

+3737957-34-23
  • +3732292-27-89
Coroana dentara pe suport de zirconiu.
Coroana dentara pe suport de zirconiu.Услуга
Цену уточняйте
+3737957-34-23
  • +3732292-27-89

Описание

Coroanele dentare de zirconiu.Coroane ceramice pe suport de ZIRCONIU In cautarea continua a esteticii, in stomatologie a aparut in ultimii ani un material deosebit, inovator: zirconiul.
Zirconiul, de fapt oxidul de zirconium, este un cristal, deci un mineral. Material cu densitate foarte mare, nu se modifica din punct de vedere calitativ in cavitatea bucala, este bioinert, deci nu afecteaza tesuturile.
Spre deosebire de portelanul pe suport metalic, in zirconiul lumina patrunde din toate directiile, estetica lucrarii fiind deosebita, dintii realizati au aspect natural perfect. De altfel, este singurul material din care se fac actualmente punti fara metal! Nu exista pacienti alergici la acest material, este biocompatibil, asa cum am mai spus si bioinert.
Zirconiul este inert si din punct de vedere termic. El nu conduce caldura, astfel incat variatile termice nu sunt transmise pulpei dentare (nervului).
Slefuirea dintilor este minimala, putandu-se pastra vitalitatea dintilor, exact lucrul de care se tem toti pacientii care isi fac o punte dentara fiind astfel indepartat. Desigur, ceramica acoperitoare este cu totul alta decat cea obisnuita.
Precizia lucrarii din zirconiu este garantata de realizarea structurii interne de catre computer prin taierea dintr-un bloc solid de oxid de zirconiu. Datorita adapatarii extrem de precise a coroanelor de zirconiu, ele pot fi cimentate cu material biocompatibil care nu produce iritatii pulpare.
Tehnologia sofisticata utilizata pentru ralizarea lucrarilor din zirconiu, precum si faptul ca zirconiul de calitate este scump fac ca pretul unei coroane de acest tip sa fie ridicat.
O alta calitate majora a zirconiului este absenta coroziunii. Astfel, reactiile gingivale cum ar fi lizereul (dunga) cenusie din jurul marginii coroanelor dentare metalo-ceramice nu mai apar. De asemenea lipseste gustul metalic atat de deranjant.

Информация для заказа

  • Цена: Цену уточняйте